Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Prickrose

12. 7. 2009 17:39
Tip dne.....

jestlize vas operatorka na telefonu, (at uz to je od policie nebo jakekoliv firmy) odbyva a odmita vam pomoc, tak se domahejte mluvit s jeho/jejim nadrizenym. A kdyz ten vam nemuze pomoc, tak s jeho nadrizenym atd. atd. Pracuje to pokazde. Jendou jsme malem mluvili s prezidentem Mazdy, protoze nam nechteli uznat platnou zaruku, ale nakonec to dopadlo dobre.

0 0
možnosti

Saaayush

12. 7. 2009 15:32
..

Zdravím svou jmenovkyni. Já mám naštěstí opačnou zkušenost. Naštěstí ale spíš komickou. To jsem tak jednou šla se psem do parku a zastavili mě policajt. Zeptal se: "Dobrej den, neviděla jste tady někde nějakýho ouchyla, takovýho polonahýho, v kabátě..." Já ze sebe jen vykoktala: "Nee, já sem teprve přišla..." a potlačovala jsem záchvat smíchu, protože ten policajt měl kromě typického krkonošského dialektu, kterým disponuje třeba můj strejda, taky vzhled, který by si s hledanou osobou nijak nezadal. Tedy ne že by měl kabát a pod nim už nic, ale jeho pohled vypovídal za vše... (a to jsem prosím byla v oškubaných kalhotách a starý bundě).

0 0
možnosti
MM

Malý mysliveček

20. 6. 2009 20:42
Jen nechápu, žijete v USA a stalo se to v ČR?

V USA je myslím lepší pořádek i přísnost na tyto věci. S čímž jen souhlasím

0 0
možnosti
F

Flarnytryl

20. 6. 2009 21:12
Re: Jen nechápu, žijete v USA a stalo se to v ČR?

Větší přísnost tam je bezesporu, nicméně už bych nesouhlasil s tím pořádkem. Podle statistik je v USA více případů zneužitých dětí (a to nikoliv vyšetřovaných, ale spáchaných) než v ČR, takže bych si je v této oblasti jako vzor nebral.

0 0
možnosti
W

Wendolene

20. 6. 2009 19:32
Ne, neni

0 0
možnosti
W

Wendolene

20. 6. 2009 19:34
Re: Ne, neni

A doporucovala bych vam si stezovat na Policii CR  ( predpokladam, ze vas pribeh je z ceske kotliny) ci nekde, ze operatorka, ktera prezvykovala svacinu vas ignorovala. Stejne jako je neslusne mocit na verejnosti ci soulozit, neni slusne masturbovat na verejnosti, at je to hriste nebo lavicka pred domovem duchodcu. Pomahat a chranit, copak pod to nespada chranit obcany pred nejakym takovym individuuem?

0 0
možnosti
MM

Malý mysliveček

20. 6. 2009 17:57
Využít moderní technologie - dotyčného vyfotit, nahrát apod.

Někde to udělali, v noci se tam nějací páskové koupali nazí v kašně. A město zveřejnilo záběry na internetu. Dnes má každý mobil, většinou s fotoaparátem nebo i videokamerou. Takže dotyčného takto nahrát a policii předat zpětně. Podle fota ho snad dokážou najít, případně mohou toto využít později, až dotyčného chytnou fyzicky. Pokud by záběry zveřejnili v televizi, na internetu, tak by se ta osoba mohla dohledat. A snad by to odradilo i další nemravy.

Než že exhiboval před dospělou ženou mi přijde nezbezpečnější, že to bylo poblíž či v areálu dětského hřiště. Masturbace před dospělou ženou je spíš na obtíž, než nebezpečná. Ale dělat toto, když tam můžou být děti?

0 0
možnosti
F

Flarnytryl

20. 6. 2009 17:17
Je masturbace na dětském hřišti OK?

Rozhodně není a popis jednání policie z článku je skandální. Optimisticky (a naivně) věřím, že jste jen narazila na špatné operátorky, že by jiné neváhaly a na místo poslaly hlídku. Když už jste u policie nepochodila, asi bylo vhodné třeba ve spolupráci s několika rodiči či kolemjdoucími onoho muže vykázat pryč z veřejného prostranství. Pravděpodobně by odešel sám v momentě, kdy by si všiml, že se proti němu formuje šik rodičům, jimž se jeho počínání nelíbí.

0 0
možnosti
MM

Malý mysliveček

20. 6. 2009 17:15
Proč volat policii?

Říká se, že tito lidé bývají plaší a po oslovení ženou utečou. Nikdy jsem to nezkoušel, nikdy se mi žádný neukazoval. Ale pár žen na dotyčného promluvilo a tito lidé vždy prý před nima utekli. (Je dneska zima, že?)

Možná by stačilo, kdyby viděl, jak žena začíná volat mobilem. Pokud ale myslí, že se dotyčným nějak toto bude líbit, tak by mu měly normálně v klidu říct, že se to nedělá.

Jednou jsem oslovil močící chlapy. Zastavili autem do ulice, nikam nešli mimo dohled a na místě tam začli močit. Když jsem na ně začal mluvit Co to tady děláte, tak začli ještě být agresivní. Takže teď radši mlčím. Tenhle nešvar, močení na chodníku, kolem jde klidně matka s malou holčičkou apod., to vidím docela běžně. Tady nejde o exhibicionisty, ale prasata to jsou taky, bez elementárního vychování. Nejde jen o bezdomovce, někdy se takhle chovají i ženy.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 6. 2009 16:33
Paní kolegyně bloggerko

Dám Vám jednu radu ze života co funguje. Pokud opět budete volat ať už ,,měšťáky", nebo kluky ze státní a někdo na operačním dispečinku se k Vám bude chovat způsobem, jaký jste popsala - bude na Vás kašlat, tak se prostě té osoby na druhé straně srozumitelně, klidně, ale rozhodně zeptejte na celé jméno a služební číslo s tím, že pokud ho zadrmolí, tak upozorněte, ať mluví pomalu a srozumitelně, že si ony údaje zapisujete. Máte právo to slyšet a oni (ony) mají povinnost Vám to sdělit. Myslím, že se k Vám začnou chovat jinak...R^;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
MM

Malý mysliveček

20. 6. 2009 17:09
Re: Paní kolegyně bloggerko

Párkárt jsem volal na MP i PČR. Volat městskou policii je naprosto k ničemu. Na státní - co my s tím máme dělat? Hlásím, rozbíjí tady zařízení zastávky (apod.), tak byste měli přijet. Tak my přijdem. Samozřejmě, první věc je identifikace volajícího. Jenže než by si ověřili totožnost volající, tak milý exhibicionista bude dávno hotov a odejde. Vůbec nemusí utíkat, prostě prožije vrvrcholení před procházející ženou a půjde jinam.

0 0
možnosti
P

philby

20. 6. 2009 10:11
tak to je.....

...... faaaakt hustý, jak říká dnešní mládež ;-D Teda, o hesle "pomáhat a chránit" mám trochu jinou představu. :-/

0 0
možnosti
SA

sprav

20. 6. 2009 9:37
To je bohužel Městská policie Praha

V Praze není blaze a městská policie v Praze je dnes již naprosto kničemu a měla by být zrušena. Ovšem pouze v Praze, protože jinde to funguje a městská policie velmi dobře a mnohde naprosto nahrazuje i státní. Praha je bohužel naprostá výjimka, kde chtějí svojí metropolitní policii, ale neumí udělat ani dobře fungující městskou policii.

Z městskou policií Praha mám v posledních letech pouze ty nejhorší zkušenosti. Nejsou kde mají být, nekonají co mají konat a jenom se vymlouvají, že na to nemají oprávnění... oprávnění mají, ale neumí je využívat. Je zajímavé, že jinde v obcích a městech městská policie funguje a dělá co je potřeba... oni i totiž mnozí strážníci z Prahy utekli a raději slouží někde mimo ní, na vesnici, kde mohou dělat svojí práci.. a dobře a navíc mnohdy mají i vyšší platy.

0 0
možnosti
M

Marketa123

20. 6. 2009 14:05
Re: To je bohužel Městská policie Praha

Bohužel toto bylo na malém městě......

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3063x
Kdybych psala dobře, tak se tím živím, ale protože jsem průměrná, berte prosím mé pokusy s rezervou a nevážně, neb píšu s velkou porcí nadsázky:)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám